Niye santradan vurdu?

Beşiktaş'ın Arsenal ile 0-0 berabere kaldığı Şampiyonlar Ligi Play-off turu ilk maçında, en çok konuşulan pozisyon Demba Ba'nın santradan kaleyi denemesi oldu.

NTV Spor 20.08.2014 - 00:57
Niye santradan vurdu?

Henüz 4. saniyede gole çok yaklaşan Demba Ba'ya Arsenal kalecisi Szczesny izin vermedi. Senegalli yıldız, maç sonrası NTV Spor'a özel açıklamalarda bulunurken, bu pozisyona da açıklık getirdi...

Arsenal karşısında şapka çıkartılacak bir performans sergilediklerini ifade eden Senegalli oyuncu, "Doğrusu bazı maçlar böyle oynanır. Fırsatları yaratır ama değerlendiremezsiniz. Ama gerçekten şapka çıkartılacak bir performans gösterdik. Bundan daha fazlasını yapamadık. Çok büyük eksikliklerimiz yok, çok küçük şeyler var. Eksik olan bu küçük şeyleri de Londra da tamamlayabiliriz" dedi.

0-0'ın rövanşında Londra'ya turistik seyahat için gitmeyeceklerini de vurgulayan Demba Ba, "Biz Londra'ya turistik seyahate, Big Ben'i görmeye gitmiyoruz. Bence bu performanstan sonra, Arsenal'de işi daha ciddiye alacaktır. Çünkü Beşiktaş'ın hangi seviyede oynayabileceğini, neler yapabileceğini gördüler. Daha dikkatli olacaklardır. Stadyum dolu olacak ama önemli değil, biz burada neler yapabileceğimizi gösterdik. Eksik kalan şeyleri orada tamamlamaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Santradan kaleyi denemesiyle ilgili de yorumda bulunan yıldız oyuncu, "Ben bunu maçtan önce planlamamıştım. Necip beni uyardı; 'Kaleci önde, hemen kaleye vur' dedi. Necip beni uyarınca, topu Oğuzhan'a bıraktım. O da tekrar bana verdi ve o şekilde denedi" şeklinde konuştu.

 

 

Sayfa Yükleniyor...