"Maç öncesi çok heyecanlandım"

Fenerbahçe'den Roma'ya kiralanan Salih Uçan, eski takımına karşı mücadele ederken çok heyecanlandığını ifade etti.

NTV Spor 20.08.2014 - 09:20
"Maç öncesi çok heyecanlandım"

Fenerbahçe'den Roma'ya kiralanan Salih Uçan, eski takımına karşı ilk kez forma giymesiyle ilgili olarak, "Maç öncesi çok heyecanlıydım. Sürekli arkadaşlarımla irtibat halindeydim zaten. Maç başladıktan sonra bu heyecanımı yendim" diye konuştu.

Karşılaşmanın son anlarında Fenerbahçe için tehlikeli gelişen atakta takım arkadaşı Florenzi'ye gol pası verdiği ancak bunun değerlendirilemediği anımsatılan Uçan, "Güzel bir pozisyon hazırladım arkadaşıma. Kaçırdı, sağlık olsun" yorumunda bulundu.

Salih Uçan, Fenerbahçe'den eski takım arkadaşı Hollandalı Dirk Kuyt'un, "Salih, Türkiye'nin bence en yetenekli oyuncusu. Çok önemli bir maceraya yelken açtı Roma gibi önemli bir kulüpte" sözleri için de "Ben de çok teşekkür ederim söyledikleri için. Benim için yeni bir hayat başlıyor. Roma çok büyük bir kulüp. İnşallah burada, İtalya liginde, İtalya kupasında ve şampiyonlar liginde iyi maçlar çıkartmak istiyorum" ifadesini kullandı.

Öte yandan, karşılaşma öncesi de AS Roma Kulübü Üst Yöneticisi (CEO) Italo Zanzi, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a Roma Kulübü'nün amblemi bulunan bir plaket verdi.

Sayfa Yükleniyor...