Chelsea'de "kale" mücadelesi

Chelsea'nin file bekçisi Petr Cech, yeniden takımın birinci kalecisi olmak için şans verilmesini istiyor.

NTV Spor 20.08.2014 - 13:36
Chelsea'de "kale" mücadelesi

Chelsea'nin file bekçisi Petr Cech, yeniden takımın birinci kalecisi olmak için kendine şans verilmesini bekliyor.
     
Cech'in menajeri Viktor Kolar, Premier Lig'de Chelsea'nin Burnley'i 3-1 yendiği hafta başından oynanan ilk lig maçında 32 yaşındaki eldivenin yedek kulübesine oturması ve yerine Thibaut Courtois'ın oynatılmasının ardından İngiliz basınına açıklamalarda bulundu.
     
Petr Cech'in 10 sezondur Chelsea'nin kalesini koruduğunu hatırlatan Kolar, "İnanmak istiyorum ki Chelsea ona gereken saygıyı gösterecek ve birinci kaleci olması için gereken mücadele etme şansını tanıyacak" ifadesini kullandı.

İngiliz basınında yer alan iddialarda ise Paris Saint-Germain'in 32 yaşındaki file bekçisi için Chelsea'ye teklif sunmaya hazırlandığı belirtiliyor.
     
Cech'in ardından yedek kaleci olarak beklememek için 3 sezondur Atletico Madrid'te kiralık olarak oynamasının ardından bu sezon İngiliz kulübüne geçen Thibaut Courtois ise Burnley maçının ardından yaptığı açıklamada, İspanya'daki performansıyla kendini kanıtladığını ve oynamayı beklediği için başka bir kulübe kiralık olarak gitmediğini ifade etmişti.
     
Cech'in çok iyi bir kaleci olduğunu da belirten 22 yaşındaki eldiven, antrenmanlarda onun deneyiminden yararlanarak çok şey öğrendiğini ve Chelsea'da kalmasından rahatsızlık duymadığını söylemişti.

Sayfa Yükleniyor...