Wenger pişman değil!

Arsene Wenger, Fabregas'ı yeniden kadrosuna katmadığı için herhangi bir pişmanlık duymadığını söyledi. Wenger, Fabregas'ın takımdan ayrılmasının ardından Ramsey'nin potansiyelinin ortaya çıktığını belirtti.

NTV Spor 21.08.2014 - 16:28
Wenger pişman değil!

Arsenal Menajeri Arsene Wenger eski öğrencisi Cesc Fabregas'ı Chelsea formasıyla görmeye alışamadığını söyledi.

İspanyol futbolcunun adı sezon başında eski takımı Arsenal ile de anılmış ancak Arsene Wenger, Fabregas'ı transfer etmek istememişti. Bu kararından dolayı herhangi bir pişmanlık duymadığını dile getiren Fransız menajer; buna karşın Fabregas'ın Chelsea adına oynamasını garip karşıladığını sözlerine ekledi.

"Fabregas ile ilgili tek üzüntüm onun takımımızdan ayrılmış olması" ifadelerini kullanan Wenger, deneyimli oyuncunun ayrılmasının ardından Aaron Ramsey'nin ön plana çıktığını dile getirdi.

Wenger, bu süreçte Ramsey'in kendisini çok geliştirdiği değerlendirmesinde bulundu ve Galli oyuncunun ciddi bir potansiyele sahip olduğunu söyledi.

Transferde istedikleri oyuncuları kadrolarına kattıklarını belirten Arsenal menajeri bununla birlikte herhangi bir oyuncuyla ilgili ilginç bir fırsat çıkması halinde o ismi renklerine bağlayabileceklerini dile getirdi.

Sayfa Yükleniyor...