Villarreal farklı başladı!

UEFA Avrupa Ligi Play-Off ilk maçında Villarreal, deplasmanda Kazakistan ekibi Astana'yı 3-0 mağlup etti ve ilk tur için büyük avantaj yakaladı.

NTV Spor 21.08.2014 - 20:09
Villarreal farklı başladı!

Villarreal, UEFA Avrupa Ligi Play-Off ilk maçında Kazakistanda Astana ile karşı karşıya geldiği maçtan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı ve rövanş için büyük avantaj sağladı. Ev sahibi ekipte Marin Anicic 60. dakikada ikinci sarı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Mücadeleye etkili başlayan İspanyol ekibi, ilk dakikalardan oyunun kontrolünü eline aldı. Rakip kalede tehlikeler yaratan Villarreal, 33. dakikada Cani'nin golü ile 1-0 üstünlüğü yakaladı ve bu gol ilk devrenin de skorunu belirledi.

Konuk ekip mücadelenin ikinci yarısına golle başladı. Daha önce Galatasaray forması da giyen Giovani dos Santos, 48. dakikada farkı 2'ye çıkaran isim oldu.

Ev sahibi ekipte Marin Anicic, ikinci sarı kartın ardından oyun dışı kaldı ve Astana son 30 dakika 1 kişi eksik mücadele etti.

Son bölümde rakibinin eksik kalmasıyla daha da rahatlayan İspanyollar, oyunun tek hakimi oldu ve 84. dakikada Mario Gasper'in golü ile 3-0 öne geçti.

Gasper'in golünün ardından iki takım da ürettiği pozisyonları gole çeviremeyince mücadele 3-0 Villarreal'in galibiyeti ile sonuçlandı.

Sayfa Yükleniyor...