Kaptan, Yanal haberlerine tepkili!

Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu, futbolcuların Ersun Yanal'ın ayrılmasında etkili olduğu yönünde çıkan haberlere sert tepki gösterdi. Her teknik direktöre olduğu gibi Yanal'a destek verdiklerini belirten Belözoğlu İsmail Kartal'dan da övgüyle bahsetti.

NTV Spor 21.08.2014 - 21:02
Kaptan, Yanal haberlerine tepkili!

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, Roma maçının ardından basın mensuplarına çarpıcı açıklamalar bulundu.

Tecrübeli oyuncu teknik direktör Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'den ayrılmasında oyuncuların etkisi olduğuna dair çıkan haberlere tepki gösterdi. Emre, “Herkes şunu çok iyi bilsin, biz futbolcular olarak sahanın içinden başka bir yere konsantre olmayız. Burada bizim yapmamız gereken, başımızda kim varsa ona destek olmaktır. Onun dışında kim ne söylemiş kim ne konuşmuş, bizi ilgilendirmez” dedi.

"ŞU ANDA HAZIR DEĞİLİZ"
Yeni teknik direktörleri İsmail Kartal'ın çalışma sisteminin Aykut Kocaman ve Ersun Yanal'a benzemediğini ifade eden milli oyuncu, “İsmail Kartal'ın  kendine has bir çalışma sistemi var. Takım içinde de çok sevdiğimiz biri. Hep ağabey kardeş ilişkisinde olduk. Bununla beraber de hep mesafeliydik.  İyi başladı umarım böyle devam eder" diye konuştu.

Yeni sezon öncesi takımı değerlendiren Emre, “Şu anda hazır değiliz. Süper Kupa'ya kadar zamanımız var. Hazırlık maçları iyi de gitse, kötü de gitse de hiçbir zaman ölçü olmaz. Önemli olan bu ciddiyeti korumamız" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...