"İsmail Kartal'a çok güveniyoruz"

Fenerbahçeli futbolcular Kuyt ve Serdar Kesimal, yeni teknik direktörleri İsmail Kartal'ın başarılı olacağına inanıyor: "Ona çok güveniyoruz"

NTV Spor 22.08.2014 - 14:35
"İsmail Kartal'a çok güveniyoruz"

Fenerium imza günü organizasyonlarının 7'ncisi Marmara Park Fenerium mağazasında gerçekleştirildi. Fenerbahçeli futbolcular Dirk Kuyt ve Serdar Kesimal, sarı-lacivertli taraftarların yeni sezon formalarını imzaladı. İmza töreninin ardından her iki oyuncu da basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe'nin en önemli oyuncularından biri olan Dirk Kuyt, Ersun Yanal ile yolların ayrılmasından sonra göreve gelen teknik direktör İsmail Kartal'a çok güvendiklerini söyledi.

Hollandalı futbolcu “Yeni sezona yeni teknik direktörle başlıyoruz. Zorlu haftaları geride bıraktık. Biz İsmail Kartal'a çok güveniyoruz. Bazı insanlar İsmail Kartal'ın yeterli tecrübeye sahip olmadığını söylüyor ama bence çok fazla tecrübesi var. Fenerbahçe'de uzun zamandır yardımcı antrenör olarak görev yaptı. Ben onun Fenerbahçe'ye teknik direktör olmak için doğru zamanda olduğunu düşünüyorum. Tüm tecrübesini takıma katacaktır. Son derece güveniyoruz ve başarılı olacağına inanıyoruz. İki haftadır takımın daha iyiye doğru gittiğini de söyleyebilirim. Olimpiakos ve Roma gibi Şampiyonlar Ligi düzeyinde mücadele eden takımlara karşı oynadığımız maçlarla da bunu ortaya koyduğumuzu düşünüyorum” diye konuştu.

“GALATASARAY'I YENECEĞİZ”
Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçına da değerlendiren Kuyt, “Galatasaray karşılaşması sezonun ilk resmi maçı olacak. Sezonun ilk kupası için oynayacağız. En büyük rakibimize karşı mücadele edeceğiz. Önemli bir karşılaşma olacak. 2 defa üst üste Süper Kupa'yı kaybettik fakat artık önümüzde yeni bir sezon ve maç var. Biz kazanacağımıza inanıyoruz ve kendimize güveniyoruz. Yeni sezon için de sabırsızlanıyorum. 4. yıldız için sonuna kadar savaşacağız" dedi.

İmza törenine katılan bir diğer futbolcu Serdar Kesimal de İsmail Kartal'a güvendiklerini dile getirdi. Serdar Kesimal “Geçmiş geçmişte kaldı. Yeni bir sezona başlıyoruz. İsmail Hoca'ya güveniyoruz.  Takımı ve oyuncuları çok iyi tanıyan biri. Biz de beklentileri karşılaşmak için çalışıyoruz. Bu sezon benim için farklı bir yıl. İlk iki sezonda sakatlıklar yaşadım. Ancak dediğim gibi bu sezon benim için de önemli. Çok iyi olmak için mücadele edeceğim" açıklamasında bulundu.

 

Sayfa Yükleniyor...