Prandelli Kupa 11'ini oluşturdu!

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Süper Kupa'ya odaklandı. İtalyan çalıştırıcı, Fenerbahçe derbisi için kafasındaki 11'i büyük ölçüde şekillendirdi.

NTV Spor 22.08.2014 - 18:04
Prandelli Kupa 11'ini oluşturdu!

Dünya Kupası sonrası takıma en son katılan isim olan Wesley Sneijder, Prandelli'nin Fenerbahçe önündeki en büyük kozu olacak. Hollandalı yıldız, tatil sonrası özel program eşliğinde çalışarak takım arkadaşlarının seviyesine gelmek için yoğun çaba sarfetti. Sneijder'in bu çabasını takdir eden Prandelli, Hollandalı yıldıza ilk 11'de şans vermeyi düşünüyor.

Kalede Muslera'yı görevlendirecek olan İtalyan teknik direktör, Veysel, Semih, Chejdou ve Alex Telles'ten oluşan bir dörtlü ile Fenerbahçe karşısına çıkacak.

Orta sahada pas organizasyonunu her zaman olduğu gibi Selçuk-Melo ikilisine verecek olan Prandelli, hücumu 3 oyuncu ile destekleyecek. Sağ kanatta Olcan'ı, solda ise Yasin'i kullanmayı planlayan Prandelli, forvet arkasında Sneijder ile hücumu şekillendirecek. Sneijder'in önünde ise tek forvet olarak Burak Yılmaz görev yapacak.

İtalyan teknik adam, yabancı kuralından dolayı Bruma ve Amrabat'ı yedek soyunduracak. Ancak defansta Semih Kaya'nın yanında Hakan Balta'yı kullanması halinde, iki oyuncudan biri Yasin'in yerine ilk 11'de şans bulabilir. Prandelli'nin son kararını Pazar günü vermesi bekleniyor.


 

Sayfa Yükleniyor...