"Kazanacağımıza inancım tam"

Cesare Prandelli, Galatasaray'ın Süper Kupa maçına hazır olduğunu söyledi. Federasyon tarafından hazırlanan süper kupa kitapçığına konuşan İtalyan çalıştırıcı, "Üst üste üçüncü kez kupayı kazanacağımıza inancım tam" dedi.

NTV Spor 23.08.2014 - 12:55
"Kazanacağımıza inancım tam"

Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli, TFF tarafından Süper Kupa için hazırlanan maç kitabına değerlendirmelerde bulundu.

Çalışmalara başladıkları andan itibaren ciddiyetlerini hiç bozmadıklarını anlatan İtalyan teknik adam, "Derbiye zihinsel ve fiziksel olarak hazırız. Üst üste üçüncü kez Süper Kupa'yı alarak, final kazanma geleneğini sürdüreceğimize inancım tam" dedi.

Fenerbahçe maçlarının önemini çok iyi bildiğini vurgulayan Prandelli, "Geldiğim günden bu yana bu derbilerin bir eşinin olmadığı bana anlatıldı. O yüzden sahaya çıkar çıkmaz taraftarlarımızın olduğu bölüme bakıp onlardan güç alacağımız anı sabırsızlıkla bekliyorum. Ve her ne kadar farklı kulvarlar da olsa 4'üncü yıldız macerasının Manisa'da başlayacağının farkındayız" ifadelerini kullandı.

SPORTMENLİK VURGUSU
Galatasaray tekknik direktörü, "Derbinin sportmence başlaması ve bitmesi, bu maçı farklı bir gözle izleyecek olan çocukların rol modeli olan bizlerin en büyük görevi olmalı. Kupalar kazanılır, kaybedilir ama önemli olan tarihte nasıl ve ne şekilde anılacak olduğunuzdur. Şunu bilinmesini isterim ki, yıllar sonra birer delikanlı, birer genç kız olacak miniklerin 'Soma için oynanan finali hatırlıyor musun ne kadar güzel bir gece olmuştu' demesi beni tüm zaferlerden daha çok mutlu edecektir" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...