Di Maria veda etti!

Son Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid'de Arjantinli yıldız futbolcusu Angel Di Maria ile yollar ayrıldı.

NTV Spor 24.08.2014 - 16:52
Di Maria veda etti!

Real Madrid Kulübü, Portekiz ekibi Benfica'dan 2010 yılında transfer edilen 26 yaşındaki futbolcunun İspanyol ekibinde hak ettiği değeri görmediğini düşünerek ayrılmakta ısrarcı olması sonucu kendisiyle yollarını ayırdı.

La Liga'da bugün Cordoba ile karşılaşacak Real Madrid'in dünkü antrenmanına çıkmayan Di Maria, kulüp tesislerine gelip takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti de düzenlediği basın toplantısında, Di Maria'nın takımdan ayrıldığını söyledi.

Real Madrid'in transfer sezonunu kapattığını, Di Maria'nın yerine kimsenin alınmayacağını kaydeden Ancelotti, orta sahada Isco, James, Kroos, Khedira, Modriç, Alonso ve Illarramendi gibi önemli oyunculara sahip olduklarını vurguladı.

Bu arada İspanyol ve İngiliz medyası, Arjantinli Di Maria'nın yaklaşık 60 ile 70 milyon euro arasında bir bonservis bedeli karşılığında İngiltere'nin Manchester United takımına transfer olduğunu duyurdu.

Öte yandan Real Madrid'de gelecek sezon sonunda sona eren sözleşmesini yenilemediği için Sami Khedira ile yaşanan sorun aşıldı. Carlo Ancelotti, Khedira'nın Real Madrid'de kalacağını ve takımda yer bulacağını açıkladı.

 

Sayfa Yükleniyor...