"Trabzonspor'la görüşüyoruz"

Rafael van der Vaart’ın menajerinden Trabzonsporluları heyecanlandıran açıklama geldi...

NTV Spor 25.08.2014 - 13:56
"Trabzonspor'la görüşüyoruz"

Hamburg'un Hollandalı yıldızı Rafael van der Vaart'ın menajeri Mustafa Demir, futbolcunun Türkiye'de oynamak istediğini belirtti.

Demir, 31 yaşındaki Rafael van der Vaart'ın Türkiye haklarını elinde bulundurduğunu söyledi.

Van der Vaart'ın oynadığı Hamburg'un geçen sezon çok zor günler geçirdiğini ancak ligde kaldığını ifade eden Demir, "O dönemde de Rafael'in Türkiye'den başka takımlara transferi gündeme gelmiş ama olmamıştı. Kaptanı olduğu takımda kalmıştı" dedi.

Futbolcunun sezona iyi başladığını, Köln ile berabere kaldıkları sezonun ilk maçında 90 dakika oyunda kaldığını vurgulayan Demir, "Üç gün önce oynanan kupa maçında da iki gol atıp bir asist yaptı. Hollandalı futbolcu Türkiye'de oynamaya sıcak bakıyor. Trabzonspor bu konuda girişimde bulundu ancak yabancı kontenjanı noktasında sıkıntıları var. Görüşmeler devam ediyor. Transferin olması mümkün ancak bu sıkıntıların çözülmesi lazım" diye konuştu.

Demir, Rafael'in Hamburg'da mutlu olduğunu ancak aynı zamanda profesyonel bir iş yaptığını, kulübüyle ve kendisiyle maddi konularda anlaşıldığı takdirde transferinde sıkıntı yaşanmayacağını vurguladı.

Sayfa Yükleniyor...