Trabzonspor'dan Volkan'a tepki!

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in, Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçında yaptığı hareketler ve maç sonrası yaptığı açıklamalara Trabzonspor'dan tepki geldi.

NTV Spor 26.08.2014 - 19:20
Trabzonspor'dan Volkan'a tepki!

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Fenerbahçeli Volkan Demirel'in Galatasaraylı Felipe Melo'ya yönelik sözleri ve maç sırasında yaptığı hareketle ilgili olarak, "Volkan Demirel futbolun cesaret ve adaletle yönetildiği bir ülkede oynuyor olsaydı, Galatasaray maçındaki hareket ve açıklamaları sonrasında çok ciddi cezalar alırdı" açıklamasını yaptı.
     
Aslan yaptığı yazılı açıklamada, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında dün oynanan Türkiye Futbol Federasyonu Süper Kupa maçında Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'in her penaltı atışı öncesinde su içerek Galatasaray taraftarını tahrik ettiğini öne sürdü.

Aslan, "Herhalde Melo üzerine doğru atlayan iri yarı kişinin sırtına binmesine izin vermediği için kart gördü" ifadelerini kullanan Aslan, "Oysa Melo uzun zamandır ilk kez uslu bir maç çıkarmıştı. Volkan ise kırmızı kart görmesi gerekirken sarı kart gördü. Maçtan sonra yaptığı açıklamalar ise hem ırkçılık hem de hakaret içermekteydi" değerlendirmesinde bulundu.
     
Volkan Demirel'in geçen sezon Trabzon'da da maç sırasında benzer hareketler yaptığını savunan Aslan, "Volkan Demirel futbolun cesaret ve adaletle yönetildiği bir ülkede oynuyor olsaydı, Galatasaray maçındaki hareket ve açıklamaları sonrasında çok ciddi cezalar alırdı. Ancak bırakın ceza almasını ödül verirlerse şaşırmayın. Zira geçen sezon Trabzon'da oynanan maçta Fenerbahçe'nin attığı gol sonrasında Trabzonspor taraftarına karşı yaptığı çirkin hareketi ne hakem ne de federasyonun ceza kurulları gördü. Çirkefliğin ve hakaretin cezasının olmadığı, hatta karşı tarafı kışkırtıp motivasyonunu bozma tarzında bir kazancının olduğu bir ortamda Volkan az bile yapıyor Türk futbol camiasına" ifadelerini kullandı.
     

Sayfa Yükleniyor...