"Çok gurur duydum"

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Muslera, Süper Kupa maçının ardından Fenerbahçe taraftarları tarafından alkışlanmasının kendisini gururlandırdığını söyledi.

NTV Spor 27.08.2014 - 15:06
"Çok gurur duydum"
Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye penaltılarla 3-2 yenildiği Süper Kupa maçında taraflı-tarafsız herkesin beğenisini topladı Fernando Muslera...

120 dakika boyunca Fenerbahçe'nin 7 atağında kalesini gole kapayan Uruguaylı file bekçisi, 2 de penaltı kurtarmıştı. Muslera bu performansı sonrasında da “Maçın Adamı” seçilmişti.

Muslera, Manisa'daki maçtan sonra ödülünü almaya giderken de Fenerbahçe taraftarları tarafından da alkışlanmıştı.

“BENİ ÇOK MUTLU ETTİ”
Muslera maçın ardından da Twitter'da “Bütün Galatasaray taraftarlarına bana maç boyunca verdikleri destekten ve gönderdikleri tebrik mesajlarından ötürü teşekkür ederim. Aynı zamanda Fenerbahçe taraftarına da beni alkışladıkları için teşekkür ederim. Bu karşılıklı saygının rekabetin önüne geçtiğinin bir sinyali" diyerek duygularını paylaşmıştı.

Muslera, GSTV'ye yaptığı açıklamada da Fenerbahçe taraftarları tarafından alkışlanmanın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi “Süper Kupa'da maçın adamı seçilmek benim için önemliydi. Ödülümü almaya giderken Fenerbahçe taraftarları beni alkışladı. Bundan dolayı çok gururlandım. Bir yabancı futbolcu olarak ezeli rakibin taraftarları beni alkışlıyorsa, bu gurur verici bir şeydir” dedi.

“BÖYLE TARAFTAR GÖRMEDİM”
Galatasaray taraftarlarına da övgüler yağdıran Fernando Muslera “Galatasaray taraftarları çok özeldir. Böyle bir taraftar grubunu başka bir yerde görmedim. Fenerbahçe karşılaşması, bizim için çok güzel bir maçtı. Kıran kırana geçti. Güzel kurtarışlarım oldu. Penaltılara kalınca iş biraz şansa kalıyor. Kurtarmak benim işim. Fakat maalesef şanssızlık yaşadık. Heyecan verici bir maçtı” ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...