"Genç bir kadro oluşturma kararı aldık"

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, kulüp olarak takımda genç bir kadro oluşturma kararı aldıklarını ve bunun için 11 yeni transfer gerçekleştirdiklerini söyledi.

NTV Spor 28.08.2014 - 21:03
"Genç bir kadro oluşturma kararı aldık"

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Vali Hanefi Demirkol tesislerini ziyaret ederek, siyah-kırmızılı futbolcuların antrenmanını izledi.

Hoşcan, burada yaptığı konuşmada, Vali Tuna'nın Eskişehir'de görevine başladığı andan itibaren Eskişehirspor'a gerekli desteği verdiği ifade etti.
     
Tuna'nın varlığından duyduğu memnuniyeti dile getiren Hoşcan, "Biz onun varlığından, onun buradaki konumundan çok mutluyuz ve gurur duyuyoruz. En ufak bir sıkıntımız olduğunda sayın Vali'mizin kapısını çok rahat çalabiliyoruz, her an bize vakit ayırıyor. Bizleri himayesine aldı, her zaman yanımızda oldu, biz onu çok seviyoruz. Bugünkü ziyareti de bizi çok mutlu etti" diye konuştu.
     
Eskişehirspor'la ilgili uzun vadede, 5 yıllık planını yaptıklarını dile getiren Hoşcan, "Hocamızla bu konuyla ilgili yaptığımız görüşmelerde takımın 5 yıllık projeksiyonunu çizdik. Genç bir kadro oluşturmakla ilgili karar aldık. Takımımızdaki gençlerin arasına 11 yeni transfer ekledik. Bu ciddi bir rakamdır. 11 yeni transferin dışında 3 genç futbolcumuz geldi. Alt kadroya yeni katılanlarla birlikte yaklaşık 15 kişilik bir dinamik bir yapıdaki arkadaşlarımız önceki kadromuzla birlikte entegre oldu. Hocamız da bu konuda çok iyi zaten. Biz kendisine güveniyoruz. Kariyeri ve karakteri belli bir hocamız. Onunla çalışmaktan her zaman çok keyif alıyoruz" dedi. 
     
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise Eskişehirspor'a verdiği destekler için Vali Tuna'ya teşekkür etti.
     
Vali Tuna da Eskişehirspor'u ziyaretinin amacını, "Eskişehirspor'umuzun yeni sezonda arkasında olduğumuzu bir kez daha söylemek, onlara başarılar dilemek istedik. Kadroya yeni katılan arkadaşlara da 'hoşgeldiniz' diyoruz. Ertuğrul hocanın büyük emekleri oldu, takımın geleceğine yönelik planları vardı, çalışmalara başladı. İnşallah bu sene ve önümüzdeki yıllarda bunların semeresini görmeyi umut ettiğimizi bir kez daha bildiriyoruz. Sayın Mesut Hoşcan ve ekibine de başarılar diliyorum" şeklinde açıkladı.

Sayfa Yükleniyor...