Metalist'in stadı ne zaman açıklanacak?

UEFA 17 Temmuz’da Ukrayna’da Avrupa Kupası oynanabilecek şehirleri açıkladı. Trabzonspor’un rakibi Metalist Kharkiv UEFA’dan yeni karar çıkmazsa Dnipropetrovsk, Odesa, Kiev veya Lviv’de oynamak zorunda. UEFA gerekli açıklamayı gelecek hafta yapacak...

NTV Spor 29.08.2014 - 15:07
Metalist'in stadı ne zaman açıklanacak?

UEFA Acil Durum Komitesi, 17 Temmuz'da Rusya ve Ukrayna arasındaki gerginlik sebebiyle bir dizi karar almıştı. Bu kararlar arasında Ukrayna'da Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarının Dnipropetrovsk, Odesa, Kiev ve Lviv'de oynanabileceği de yer alıyor.

UEFA'dan bir karar değişikliği gelmediği sürece Kharkiv de maç oynanmayacak şehirler arasında. Ukrayna ekibi play-off'ta Ruch ile Kiev'de karşılaşmıştı.

Ukrayna'yı temsil eden Dnipro ve Dinamo Kiev de Avrupa Ligi'nde yer alıyor. Odesa şehrinin takımı Chernomorets ise elenmiş durumda. Dnipro ve Dinamo Kiev'in fikstürleri ile Shakhtar'ın Şampiyonlar Ligi fikstürü de (Donetsk de UEFA'nın maç oynanmasına izin verdiği şehirler arasında yok) Trabzonspor'un rakibi Kharkiv'in hangi şehirde oynayacağını etkileyecek.
  
GELECEK HAFTA AÇIKLANACAK
UEFA, fikstür duyurusunda Metalist Kharkiv ve Dnipro takımlarının Avrupa Ligi maçlarının yer ve tarihlerinin gelecek hafta açıklanacağını duyurdu.
 
Shaktar Donetsk'in Şampiyonlar Ligi'ndeki iç saha maçlarına Lviv'in ev sahipliği yapacağı daha önce açıklanmıştı.
 
 

Sayfa Yükleniyor...