"Kesin gözüyle bakıyorum"

UEFA 1. Başkan Vekili Şenes Erzik, Beşiktaş ve Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Ligi'nde ilk turda yer aldıkları gruplardan bir üst tura çıkacağına inandığını ifade etti.

NTV Spor 29.08.2014 - 16:13
"Kesin gözüyle bakıyorum"

Monaco'daki Grimaldi Forum'da gerçekleştirilen kura çekiminin ardından, Türk takımlarının kurasını değerlendiren Erzik, "İki takımın da bu gruplardan çıkacağına, futbol bu belli olmaz ama, şu görüntü ve şu halleri itibarıyla kesin gözüyle bakıyorum. Başarılar diliyorum"  dedi.
     
Beşiktaş'ın Londra'dan bu kez başarıyla çıkacağına inandığını anlatan Erzik, "Beşiktaş bir daha Londra'ya gitmek istemiyordu ama, ama içimden bir ses bana diyor ki, bu sefer Londra daha başarılı olabilir. Balkanlar etrafında dolaşacak. Dolayısıyla Beşiktaş'ın gruptan çıkma şansı, Tottenham Hotspur ile,  hepsinden daha fazla. İyi bir grup.
     
Trabzonspor biraz uğraşacak, çünkü hep doğu bloku düştü. Ukrayna'ya gidecek. Malum şu günlerde iyi manzaralar yok. Politik sıkıntılar var, savaş var. Tabii ki Trabzonspor'un büyük başarısı var, geçmişte de geçen sene de. Çok da iyi bir kadro kurdu. Sıradan bir kadro olmaktan çıktı. İkisinin de bu gruplardan çıkacağına, futbol bu belli olmaz ama, şu görüntü ve şu halleri itibarıyla kesin özüyle bakıyorum. Başarılar diliyorum" dedi.

Sayfa Yükleniyor...