"Bu takımda herkes savaşıyor"

A Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman, 76-73’lük skorla kazandıkları Yeni Zelanda mücadelesi sonrası NTV Spor'a açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 30.08.2014 - 19:37
"Bu takımda herkes savaşıyor"

Ataman, "Oyuna çok stresli başladık ve maçın başında kolay sayıları atamadık" diyen A Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman, "İkinci ve üçüncü periyotta oyuna yaklaştık. Ender'in turnikesine çalınmayan basket ve teknik faul sonrasında ivmeyi kaybettik. Dördüncü periyotta ise 12 sayıyla geriye düştük. Maç boyunca çok savaştık. Özellikle Oğuz ve Barış iyi bir oyun çıkarttı. Oğuz'un dördüncü periyotta oyuna girmesi ve Emir'in de katkısıyla galibiyete ulaştık. Yeni Zelanda bize çok ters gelen ve uzunları hareketli bir ekipti. Bu nedenle Ömer Aşık'ı bile kullanamadık bu karşılaşmada. Ancak bizi ileriye taşıyan bir galibiyet aldık" dedi.

Önemli olanın galibiyete ulaşmak olduğunu belirten Ataman, ikinci maçta karşılaşacakları Amerika mücadelesiyle ilgili de "Çok zor bir karşılaşma olacak. Ama Amerika, en azından Yeni Zelanda kadar ters basketbol oynayan bir takım değil. Sonuçta yi bir takım ve normal bir maç olacak. Biz rakipten çekinmiyoruz. Galibiyet için oynayacağız" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...