"Düşük bir rakama transfer yaptık"

Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, Sosa transferini iyi bir rakama yaptıklarını ifade etti.

NTV Spor 01.09.2014 - 20:42
"Düşük bir rakama transfer yaptık"

Mete Vardar, Arjantinli futbolcu Jose Ernesto Sosa'nın transferinde emekleri bulunan Başkan Fikret Orman ve İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'yi tebrik etti.
     
Vardar, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Sosa'nın kulüp bütçesini aşmadan takıma katkı sağlayabilecek bir oyuncu olduğunu düşündükleri için transferi gerçekleştirmeyi çok istediklerini belirterek "Transfer politikamız iyi oyuncuları doğru bütçelerle takımımıza kazandırmak. Yaz başında Sosa için 13 milyon gibi rakamlar telaffuz ediliyordu. Şimdi ise 3-4 milyon gibi bir rakama transferi yaptık" ifadesine yer verdi.
     
Teknik heyetin de çok istediği bir transferi gerçekleştirdiklerini kaydeden Mete Vardar, "Takım bütünlüğüne uyum sağlayacak oyuncuları aramıza katmaya çalıştık. Cenk Tosun ve Demba Ba transferlerinde bunu sağladık. Umarım Jose Sosa da takım bütünlüğüne uyum sağlayacaktır. Uyumlu bir takım oluşturduk. Türkiye ve Avrupa'da büyük hedeflerimiz var" dedi.
     
Bu arada BJK Nevzat Demir Tesisleri'ni gezen Arjantinli futbolcu, Ahmet Nur Çebi ile bir araya geldi.
     
Çebi, Sosa ile sohbetinde, beraber güzel günler yaşamak istediklerini vurgulayarak, "Çok zor bir transferdi ama sonuçta bitmiş olmasından biz çok mutluyuz. İnşallah başarılı bir sezon geçireceğiz. Sosa'nın İstanbul'u seveceğini ümit ediyorum. Başarılı olacağına inanıyorum. Ben de her zaman burada yanında olacağım. Transferinde kendisinin de istekli olmasının bizim için çok önemi vardır. Kendisine başarılar dilerim" ifadelerini kullandı. 

 

Sayfa Yükleniyor...