Fırtına'dan 3 imza!

Transferin son gününde Trabzonspor 3 oyuncu ile anlaştı. Bordo mavililer, Ganalı forvet Majeed Waris, Malili golcü Mustapha Yatabare ve Yunan stoper Avraam Papadopoulos'u kadrosuna kattı.

NTV Spor 02.09.2014 - 00:11
Fırtına'dan 3 imza!

Sezona Kayseri Erciyesspor beraberliği ile başlayan bordo mavililer kadrosunu Spartak Moskova'dan Majeed Waris, Guingamp'tan Mustapha Yatabare ve Olimpiakos'tan Avraam Papadopoulos ile güçlendirdi.

Waris, sağlık kontrolünden geçtikten sonra Trabzonspor ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Bordo-mavililer, 22 yaşıdaki Ganalı forvet için Spartak Moskova'ya 6 milyon euro bonservis bedeli ödeneceğini açıkladı. Waris ise yıllık 950 bin euro garanti para ve maç başı 10 bin euro alacak.

Trabzonspor'un bir diğer forvet transferi, Fransa'nın Guingamp takımından Malili Mustapha Yatabare oldu. Bordo-mavililer, 28 yaşındaki futbolcu ile yıllık 1 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme imzaladı. Maç başı da 7 bin 500 euro alacak Yatabare için Guingamp'a bonservis bedeli olarak 2,5 milyon euro ödenecek. 

Bordo mavililer, Olimpiakos ile sözleşmesi sona eren Avraam Papadopoulos'u bonservis bedeli ödemden kadsonu kattı. 29 yaşındaki futbolcu ile 1 milyon 200 bin euro garanti para ve maç başı 5 bin euro karşılığında 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Son transferlerle yabancı sayısı 9'a çıkan Trabzonspor, Arjantili Gustavo Colman ile yollarını ayırdı. Trabzonspor Colman'ın sözleşmesini 700 bin euro karşılığında feshettiğini borsaya bildirdi.

Öte yandan bordo-mavili kulüp Kadir Keleş'i de Akhisar'a kiralarken, 2. Lig ekibi Altınordu'dan transfer ettiği Gökhan Karadeniz'i 100 bin euro karşılığında Antalyaspor'a kiralık verdi.

Sayfa Yükleniyor...