United nasıl oynayacak?

Yaptığı transferlerle adından söz ettiren Manchester United'ın nasıl bir onbir ile mücadele edeceği merak ediliyor. İngiliz basınına göre; menajer Louis van Gaal; Di Maria, Falcao, Rooney ve Van Persie'yi birlikte değerlendirecek.

NTV Spor 02.09.2014 - 11:04
United nasıl oynayacak?

Transferin son gününde yaptığı Radamel Falcao transferiyle son derece korkutucu bir forvet hattına sahip olan Manchester United'ın bu sezon nasıl bir onbir ile mücadele edeceği şimdiden merak konusu oldu.

Transfer sezonunda; Ander Herrera, Luke Shaw, Marcos Rojo, Angel Di Maria, Daley Blind ve Radamel Falcao'yu kadrosuna katan ve bu oyuncular için yaklaşık 150 milyon sterlin harcayan Kırmızı Şeytanlar'ın son derece ofansif bir kadro anlayışıyla mücadele etmesi bekleniyor.

İngiltere'nin önde gelen yayın kuruluşlarından BBC, Manchester United'ın muhtemel onbirini yazdı.

BBC'ye göre; Louis Van Gaal 4-3-1-2 dizilişiyle sahaya çıkacak ve kalede De Gea, savunmanın sağında Valencia, solunda Luke Shaw, merkezde ise Phil Jones ile Marcos Rojo'ya şans verecek. Hollandalı menajerin orta sahada Ander Herrera, Blind ve Angel Dı Maria'ya yer vermesi bekleniyor. Rooney'yi ikili forvet hattının gerisinde kullanmayı düşünen Van Gaal, hücum hattında ise Falcao ile Van Persie'yi birlikte değerlendirecek.

BBC'ye göre, geçen sezon devre arasında 37 milyon sterlin karşılığında takıma katılan Juan Mata ise yedek kulübesinde Van Gaal'den şans bekleyecek.

 

Sayfa Yükleniyor...