"İzlanda'yı yeneceğiz"

Milli futbolcu İsmail Köybaşı, antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. İzlanda'yı yeneceklerini söyleyen Köybaşı, "Her şey olumlu yönde gidiyor" dedi.

NTV Spor 06.09.2014 - 17:42
"İzlanda'yı yeneceğiz"

Milli takımla İskoçya'da hazırlıklarını sürdüren İsmail Köybaşı, İzlanda maçı öncesi iddialı konuştu.

Kamptaki gazetecilerin sorularını yanıtlayan Köybaşı, İzlanda'yı yenerek grup elemelerine iyi bir başlangıç yapacaklarını söyledi.

Köybaşı, "Oynamış olduğumuz Danimarka maçı çok iyi geçti. Olumlu bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. İzlanda maçı öncesinde bizde özgüven ve olumlu bir hava yarattı. İzlanda maçı ile iyi birbaşlangıç yapıp daha sonra Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile iyi bir şekilde devam edeceğimizi düşünüyorum" dedi.

Her sene turnuvalara katılma hedefinde olan bir takım olduklarını vurgulayan İsmail Köybaşı,. Katıldığımız andan itibaren de her zaman en üst tarafa oynayan takım olduk. Bunu bilincindeyiz. Bundan önce bunları gördük. Şimdi bunları yapmakta bizim hedefimiz" diye konuştu.

"MİLLİ TAKIMDA OLMAK GURUR VERİCİ"
Uzun bir sakatlık döneminden sonra yeniden sahalara dönen ve form tutan İsmail Köybaşı, milli takım forması giymenin kendisi için ayrı bir gurur olduğunu ifade etti.

Başarılı savunma oyuncusu, "Çok güzel bir duygu. İlk Fatih hoca zamanında milli takıma çağırılmıştım. Şimdi yine Fatih hoca tarafından çağrıldım. Fatih hoca tarafından milli takıma çağrılmak guru verici. Gün geçtikçe motivasyonum artıyor. Milli takımı yurt dışında temsil etmek çok mutluluk verici bir duygu" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...