Cim Bom'da sponsor arayışı!

Galatasaray Kulübü sponsorluk konusunda son adımları atmaya hazırlanıyor. Sarı kırmızılılarda hedef en azından Şampiyonlar Ligi'nde göğüs reklamı ile sahaya çıkmak.

NTV Spor 08.09.2014 - 16:12
Cim Bom'da sponsor arayışı!

Başkan Ünal Aysal ve yöneticiler uzun zamandır sponsorluk konusunu çözümlemeye çalışıyor. Mayıs ayından sonra mevcut sponsorun sözleşmesi sona ermiş ve yenilenmeyeceği açıklanmıştı. Bu tarihten itibaren çalışmalarını titiz bir şekilde sürdüren yönetim, bir çok şirket ile görüştü ancak istediği sonucu alamadı.

Sponsordan yıllık en az 7.5 milyon dolarlık gelir bekleyen Galatasaray, yapacağı anlaşmanın en az 5 yıllık olmasını hedefliyor. Ancak son yıllarda futbolun içinde olan önemli firmaların desteklerini çekmesi diğer firmaların da ilgisini azaltmış durumda.

Çalışmalarını üç koldan sürdüren sarı kırmızılı kulüp, Ortadoğu, Avrupa ve Türki Cumhuriyetlerde temaslarda bulundu. Başkan Ünal Aysal'ın özellikle bazı Türki Cumhuriyetlerde yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiği ve bu hafta sonuna kadar netice alınabileceği belirtildi.

Süper Kupa maçına ve ligdeki Bursaspor mücadelesine sponsorsuz çıkan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde kesinlikle bir göğüs reklamı ile mücadele etmek istiyor. Başkan Aysal'ın bu konuda sürdürdüğü çalışmalarını sonuçlandırıp resmi imzaların yakın zamanda atılması bekleniyor.


 

Sayfa Yükleniyor...