"Hedefimiz 3 puanla Ordu'ya dönmek"

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da orta saha oyuncusu Martin Mutumba ile forvet oyuncusu Yasin Ozan, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Adanaspor maçını değerlendirdi.

NTV Spor 09.09.2014 - 12:31
"Hedefimiz 3 puanla Ordu'ya dönmek"

Durugöl Tesisleri'nde gazetecilere açıklamalarda bulunan takımın forvet oyuncusu Yasin Ozan, transfer tahtasının açılmasıyla biraz olsun rahatladıklarını belirtti.
     
Önlerinde Adanaspor maçı olduğunu hatırlatan Ozan, "Bu maçın hazırlıklarına başladık. Bütün takım arkadaşlarımızla birlikte bu maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Hedefimiz Adanaspor karşısında 3 puan alarak Ordu'ya dönmek. Zaten takım içerisindeki arkadaşlık havası çok üst düzeyde. İnşallah bunu sahaya da yansıtırız. Umut ediyorum ki her şey bizim adımıza iyi gider" diye konuştu.
     
Takım içerisindeki rekabete de değinen Ozan, takımda güzel bir rekabetin söz konusu olduğunu kaydetti.
     
Ozan, futbolda yaşın çok önemli olduğunu dile getirerek, "İster genç olalım ister yaşlı. Formanın hakkını veren her zaman oynar. Bu konuda ben de elimden geleni yapıyorum. Her zaman kendimi hazır tutacağım. Antrenörüm bana bu şansı tanıdıktan sonra ben de bu güveni boşa çıkartmayacağım" dedi.
     
Takımın orta saha oyuncularından Martin Mutumba ise Orduspor'a geldiği ilk günden bu yana eksiklerini gidermeye çalıştığını söyledi.
     
Adanaspor maçının güzel tamamlanmasını ümit ettiğini belirten Mutumba, "Güm geçtikçe takımı daha iyi tanıyorum. Özellikle maç eksikliğinden dolayı bazı eksiklerim vardı. Şimdi bu eksiklerimi hızla tamamlıyorum. Adanaspor maçına kendimi hazır hissediyorum. Benim taraftarlardan tek isteğim bizleri hem iç sahada hem de deplasman maçlarında yalnız bırakmasınlar. Onların destekleriyle kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...