"En iyisini organize etmeye çalışıyoruz"

American Express İstanbul Challenger Turnuvası'nda heyecan devam ediyor. TED kortlarında bu yıl 66'ncısı düzenlenen turnuvada Türkiye'yi, Marsel İlhan, Barış Ergüden, Anıl Yüksel ve Cem İlkel temsil ediyor.

NTV Spor 09.09.2014 - 12:22
"En iyisini organize etmeye çalışıyoruz"

American Express İstanbul Challenger Tenis Turnuvası Direktörü Cem Tınaz, organizasyonun Türk tenis tarihinde önemli bir yeri olduğunu belirterek, "Challenger turnuvaları arasında en iyisini organize etmeye çalışıyoruz" dedi.

Tenis Eskrim ve Dağcılık Kulübü (TED) kortlarında devam eden şampiyonayla ilgili The Grand Tarabya Otel'de düzenlenen basın toplantısına, Tınaz'ın yanı sıra Garanti Ödeme Sistemleri Pazarlama İletişim Müdürü Özlem Sunay, TED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Tınaz, milli sporcu Barış Ergüden ve Alman tenisçi Adrian Monnarino katıldı.
     
Organizasyonun önemine dikkati çeken turnuva direktörü Tınaz, "Bu turnuvanın Türk tenisi tarihindeki yeri çok ayrı. 66 yıldır organize ediliyor. Bu turnuva bir panayır, bir heyecan. Paranın çok önem arz ettiği organizasyonlar gibi değil. Türk tenisinde önemli atılımlar yapıldı. Challenger turnuvaları arasında en iyisini organize edebilmek istiyoruz" diye konuştu.
     
Garanti Ödeme Sistemleri Pazarlama İletişimi Müdürü Sunay ise spora verdikleri desteği var güçleriyle sürdürdüklerini belirterek, "Türkiye'nin yükselen spor branşlarından teniste, gençlerin önünü açmaya gayret ediyoruz. Tüm tenisseverleri TED kortlarına bekler, keyifli bir turnuva olmasını dileriz" ifadelerini kullandı.
     
Turnuvada mücadele eden Türk tenisçi Ergüden ise iyi bir sezon geçirdiğini ve başarılı olmak istediğini kaydetti.
     
Tek ve çift erkeklerde 60'a yakın sporcunun mücadele ettiği organizasyonda, Türkiye'yi Marsel İlhan, Barış Ergüden, Anıl Yüksel ve Cem İlkel temsil ediyor.

Sayfa Yükleniyor...