Konyaspor - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig 36. hafta)

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Konyaspor, sahasında Samsunspor’u konuk ediyor. Trabzonspor galibiyetiyle moral bulan Karadeniz ekibi deplasmanda sahadan üç puanla ayrılmayı hedefliyor. Konyaspor ise sezonun sona ermesine 3 hafta kala Samsunspor karşısında hata yapmak istemiyor. Düşme hattının 2 puan üzerinde bulunan yeşil-beyazlılar, Samsunspor galibiyetiyle rahat bir nefes almayı planlıyor. Konyaspor - Samsunspor maçının detayları belli oldu. Peki Konyaspor - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 11.05.2024 - 09:27
Konyaspor - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig 36. hafta)

’de haftanın dikkat çeken maçlarından birisi Konyaspor - Samsunspor mücadelesi oldu. Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Kadir Sağlam yönetirken yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Suat Güz üstlenecek. Konyaspor geride kalan haftalarda topladığı 37 puanla 16. sırada yer alıyor. Samsunspor ise son maçtan galibiyetle ayrılmasıyla puanını 42’ye yükseltti. Ali Çamdalı yönetimindeki Konyaspor’da gözler takımın en skorer oyuncusu Cikalleshi’de olacak. Arnavut oyuncu bu sezon oynadığı 30 karşılaşmada 11 gol ve 5 asistlik katkı yaptı. Peki Konyaspor - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin detayları…

KONYASPOR - SAMSUNSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Trendyol Süper Lig’de mücadeleleri aynı gün ve aynı saatte başlayacak. Konyaspor - Samsunspor maçı 12 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da oynanacak. Konyaspor - Samsunspor karşılaşması beIN Connect ekranlarından canlı yayınlanacak.

KONYASPOR SON DURUM

Ali Çamdalı yönetimindeki Konyaspor, ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 3 mağlubiyet 1 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

Sezon genelinde ise 36 maçta 8 galibiyet, 13 beraberlik ve 14 mağlubiyeti bulunan Konyaspor, rakip fileleri 34 kez sarsarken kalesinde ise 38 gol gördü.

Ev sahibi takım haftaya topladığı 37 puanla 16. sırada giriyor.

SAMSUNSPOR SON DURUM

Trabzonspor galibiyetiyle düşme hattıyla puan farkını açan Karadeniz ekibi bu sezonun dikkat çeken takımlarından birisi oldu. Son 5 maçında tek mağlubiyet alan Samsunspor, sezon genelinde ise 11 galibiyet ve 9 beraberlikle 42 puan topladı.

Karadeniz ekibi topladığı 42 puanla 12. sırada yer alıyor. 

Sayfa Yükleniyor...