"Süper Lig ayarında maç olacak"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un başarılı oyuncusu Çağdaş Atan, Kayserispor'un ligdeki güçlü takımlardan birisi olduğunu ve Ligin çok iyi iki takımının , Kayseri'de Süper Lig ayarında maç yapacaklarını söyledi.

NTV Spor 12.09.2014 - 12:14
"Süper Lig ayarında maç olacak"

Mavi-Beyazlı ekibin tecrübeli oyuncusu Atan: "Ligin çok iyi 2 takımı, Kayseri'de Süper Lig ayarında maç yapacak"
      

PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
     
Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Nurullah Sağlam nezaretinde ısınma koşusu, adaptasyon hareketleri ve top kapma oyunuyla başlayan antrenmanın ana bölümünde dar alanda pas ve duran toplarda şut çalışması yapıldı.
     
Milli takımdaki oyuncuların yer alamadığı idman, soğuma egzersizleriyle tamamlandı.
     
Mavi-beyazlı ekibin tecrübeli futbolcusu Çağdaş Atan, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezonun ilk haftasında karşılaştıkları Boluspor maçında puan kaybı yaşadıklarını hatırlattı.
     
Ancak bu maçtan önemli dersler çıkardıklarını ifade eden Atan, takım olarak Süper Lige çıkabilecek yeteneğe sahip oyunculardan oluştuklarını belirterek, Kayseri deplasmanında da PTT 1. Ligi'nin üzerinde bir performans göstermek istediklerini vurguladı.
     
Kayserispor'un ligdeki güçlü takımlardan birisi olduğunu dile getiren Atan, "Ligin çok iyi 2 takımı, Kayseri'de Süper Lig ayarında maç yapacak. Biz sahaya gücümüzü ve kalitemizi yansıtıp iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz" diye
konuştu.
     

 

Sayfa Yükleniyor...