"Büyük beklentilerle geldim"

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın yeni transferlerinden Miljana Bojovic,büyük beklentilerle geldiğini ve mücadele ettiği her alanda kupalar kazanmak istediğini söyledi.

NTV Spor 12.09.2014 - 12:58
"Büyük beklentilerle geldim"

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Bojovic:     

"Büyük beklentilerle geldim. Mücadele ettiğimiz her alanda kupalar kazanmak istiyorum"
     
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın yeni sezon transferlerinden Miljana Bojovic, büyük beklentilerle sarı-lacivertli takıma geldiğini, Türkiye'de kadın basketboluna duyulan ilgiden mutlu olduğunu söyledi.
     
Sarı-lacivertli takımın yabancı oyuncularından Agnieszka Bibrzycka ile FBTV'de katıldığı programda hedeflerini anlatan Sırp oyuncu, "Kösice'de forma giyerken Fenerbahçe ile karşılaşmıştık ve o zaman da çok etkilenmiştim. Büyük beklentilerle geldim. Mücadele ettiğimiz her alanda kupalar kazanmak istiyorum"dedi.
     
Türkiye'de kadın basketboluna ilginin kendisini mutlu ettiğini belirten sarı-lacivertli oyuncu, "Türkiye Ligi rekabeti yüksek bir lig.Taraftarlar da harika. Her maça geliyor ve takımlarını destekliyorlar.Sırbistan'da böyle büyük bir ilgi yok.  Büyük maçlarda sahada olduğum zamanlarda daha da mutlu oluyorum" diye konuştu.
     
Bibrzycka ise geçen sezonun ardından takımda değişimin yaşandığını, yabancı oyunculardan sadece kendisi ve McCoughtry'nin kaldığını anımsatarak,"Koçumuz da değişti. Jacek Winnicki'yi daha önceden de tanıyorum. Koçumuz iyi bir basketbol adamı ve hırslı bir isim. Winnicki, analizlerle ve çeşitli videolarla bizleri maça hazırlayacaktır. Ağır bir çalışma tempomuz olacağını düşünüyorum.Savaşçı bir takımız, genç oyuncularımız da var. Güzel ve başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.
     

Sayfa Yükleniyor...