Trabzon'da gözler Avrupa'ya çevrildi

Süper Lig'de haftayı Fenerbahçe beraberliği ile kapatan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda perşembe günü deplasmanda Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

NTV Spor 15.09.2014 - 15:05
Trabzon'da gözler Avrupa'ya çevrildi

Teknik Direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, sakatlıkları nedeniyle tedavilerine devam edilen Bosingwa, Özer ve Deniz Yılmaz ile dinlendirilen Onur Recep Kıvrak ve Soner Aydoğdu katılmadı. Sakatlıkları bulunan diğer futbolcular Zeki Yavru, Mustafa Yumlu ve Aykut Demir ise takımdan ayrı salonda çalıştı. Sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe maçında forma giymeyen Cardozo da takımla çalıştı.

Fenerbahçe maçında 90 dakika forma giyen futbolcuların koşu yaptığı antrenmanda, diğer futbolcular ise pas çalışması yaptı. Bu çalışma sırasında teknik direktör Vahid Halilhodzic, istediği hareketi yapamayan Cardozo'yu sert bir şekilde uyardı. Antrenmanın bir bölümünü Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Genel Sekreter Köksal Güney de izledi.

Boşnak teknik adam, antrenman öncesi oyuncularına yönelik yaptığı konuşmada, zamanla daha iyi olacaklarını belirterek, "Dün akşam birçok fırsat yakaladık ama değerlendiremedik. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız vardı. Genel anlamda sergilediğiniz performanstan memnunum. Umarım birbirinizi tanıdıkça ve oyun anlayışımızı sahaya yansıttıkça her şey daha güzel olacak." ifadelerini kullandı.

Bu arada, Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda Perşembe günü oynayacağı Metalist Kharkiv maçı için yarın saat 15.00'de özel bir uçakla müsabakanın oynanacağı Ukrayna'nın Lviv şehrine gidecek.

Sayfa Yükleniyor...