"Anderlecht kolay lokma değil"

Galatasaray'ın Kamerunlu defans Chedjou, Anderlecht maçı öncesi NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Hedeflerinin Anderlect'in dışında Borussia Dortmund ve Arsenal'den birini geçmek olduğunu belirten tecrübeli oyuncu yeni transferleri övdü.

NTV Spor 15.09.2014 - 18:57
"Anderlecht kolay lokma değil"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ilk maçında Anderlecht'i ağırlayacak. Karşılaşma öncesi sarı kırmızılı defans oyuncusu Aurelien Chedjou NTV Spor'a konuştu.

Anderlecht karşısında takım performasın önemine vurgu yapan Kamerunlu oyuncu, Belçika ekibini yenerek gruplarına başlamak istediklerini söyledi.

“İKİSİNDEN BİRİNİ GEÇMEMİZ GEREK”
Chedjou, Devler Ligi'ne Anderlecht zaferi ile başlamak istediklerini belirtirken; “Anderlecht grubun en zayıf görünen takımı olarak gözüküyor ancak durum öyle değil. Borussia Dortmund ve Arsenal'i yakından tanıyoruz. Bizim hedefimiz, Anderlecht dışında iki büyük takımdan birini geçmek. Tek amacımız gruptan çıkmak” dedi.

YENİ TRANSFERLER VE PRANDELLI'YE ÖVGÜ
Yeni transferler Pandev, Dzemali ve Tarık Çamdal'ı değerlendiren Chedjou, Prandelli'yi övdü; “Pandev ve Dzemali kendini İtalya'da ispat etmiş isimler. Tarık Çamdal'a karşı Eskişehir forması giydiği dönemde iki kez oynadım. Bana göre çok iyi bir oyuncu. Bu isimler bizim hedeflere ulaşmamızı sağlayacaklar. Teaknik Direktör Cesare Prandelli ile 2-3 aydır birlikteyiz. Kendisi oyuncularını motive eden, ileriye taşıyan ve destek veren bir teknik adam. Onunla çalıştığımız için çok şanslıyız.”

TARAFTARA MESAJ
Anderlecht maçı için sarı kırmızılı taraftardan destek isteyen Chedjou, "Galatasaray taraftarı Şampiyonlar Ligi organizasyonunda yer almayı seviyor. Taraftarın desteği kazanmamıza çok büyük katkı veriyor" dedi.

 

Sayfa Yükleniyor...