Olcay Şahan: 3 puanı hakettik

Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan, Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmada 3 puanı hak etmelerine rağmen alamadıklarını söyledi.

NTV Spor 15.09.2014 - 23:50
Olcay Şahan: 3 puanı hakettik
Karşılaşmadan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Olcay, saha zeminin çok kötü olduğunu, bunun kendilerini etkilediğini dile getirerek, "Bu sahada oynamak kolay değil ama bu bahane olamaz. Rakip de aynı sahada oynadı. Üzgünüz. Üç puanı hakkettik ama girdiğimiz pozisyonlarda gol atamadık. Sonuçta bir puan aldık. Kötü gidişatımız yok. Müthiş de gitmiyoruz ama iyi seviyede sayılırız" dedi.
     
İyi mücadelelerini devam ettirmeleri gerektiğini vurgulayan milli futbolcu, "Sonuçta üç kupada mücadele ediyoruz. Beşiktaş'a kupalar getirmek istiyoruz. Hedefimiz şampiyonluk ve bunun için elimizden geleni yapacağız. Sezon sonu şampiyon olacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.
     
Olcay, takımdaki sakatlıklarla ilgili olarak, "İyi bir kadromuz var. Sakatlar dönünce kadromuz daha iyi olacak. Bu kadroyla üç kulvarda da rahat bir şekilde oynayabiliriz. Takım oyunu oynuyoruz. Sakat oyuncularımız yoksa başkası var. Onlar da gelecek maçlarda aramıza katılacak" dedi.
     
Olcay Şahan, tribünlere gelen az sayıdaki siyah-beyazlı taraftarlar da teşekkür etti.
     
     

Sayfa Yükleniyor...