Ancelotti'den eleştirilere sert yanıt!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Şampiyonlar Ligi'nde Basel ile oynayacakları maç öncesi transfer politikalarına yönelik eleştirileri yanıtladı. Ancelotti, kadrosundaki oyuncuları hiçbir futbolcu ile değişmeyeceğini söyledi.

NTV Spor 16.09.2014 - 12:31
Ancelotti'den eleştirilere sert yanıt!

Real Madrid'in İspanya Süper Kupası'nı kaybettikten sonra La Liga'daki son 2 maçında yenilmesi, Angel Di Maria ile Xabi Alonso'nun takımdan gönderilmesini yeniden gündeme getirdi.

Alonso'nun Bayern Münih formasıyla 2 haftadır maçın adamı seçilmesi, Di Maria'nın ise yeni takımı United'da hafta sonu çok etkili bir performans sergilemesi üzerine Ancelotti ve Real yönetimi büyük baskı altında kaldı.

İtalyan teknik adam, Şampiyonlar Ligi'nde Basel ile oynayacakları maç öncesi eleştirileri yanıtladı. Basel maçını işleri yeniden rayına oturtmak için önemli bir fırsat olarak gördüklerini dile getiren Ancelotti, Di Maria ve Alonso'nun takımdan gönderilmesine yönetim ile ortak karar alarak onay verdiğini söyledi.

Yeni transferler James Rodriguez ve Toni Kroos'a zaman tanınması gerektiğini vurgulayan Ancelotti, "Kadromdan çok memnunum. Elimdeki oyuncuları başka hiçbir futbolcu ile değişmem. İstikrarı yakaladığımız anda yine tüm kupaları kazanma yolunda en büyük favori biz olacağız" dedi.

İspanyol basını, Di Maria ve Alonso'nun takımdan gönderilmesine Cristiano Ronaldo'nun da tepkili olduğunu yazıyor. Gazeteler, Portekizli yıldızın yeniden Manchester United'a dönmeyi gündemine aldığını ileri sürüyor.

Sayfa Yükleniyor...