United'da 'patates' krizi!

Eski Manchester Unitedlı Rio Ferdinand, başarısız David Moyes dönemiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Ferdinand, İskoç menajerin maçlardan önce patates kızartması yenilmesini yasaklamasının bile takımda büyük soruna yol açtığını ifade etti.

NTV Spor 16.09.2014 - 12:42
United'da 'patates' krizi!

The Sun Gazetesi tarafından otobiyografisi seri halinde yayımlanan eski Manchester Unitedlı savunmacı Rio Ferdinand, kulübün eski menajeri David Moyes'un tam bir amatör gibi davrandığını öne sürdü.

“TEK DÜŞÜNCESİ SAVUNMAYDI”
Moyes'un United'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bir türlü kavrayamadığını savunan Ferdinand; "Moyes'un tek düşündüğü savunmaydı. Takım toplantılarında bize sürekli rakibin ne kadar tehlikeli olduğunu anlatırdı. Antrenmanların büyük bölümünü rakibini nasıl durduracağımızı çalışmakla geçirirdik. Ancak burası Everton değil. Manchester United, her maça kazanmak için çıkar. Moyes bunu bir türlü anlayamadı" ifadelerini kullandı.

ÇARPICI ÖRNEK: PATATES KIZARTMASI
İskoç menajerin bu çekingen tavrının bazı oyuncularının özgüvenini zedelediğini iddia eden Ferdinand, takımdaki huzursuzluğun hangi boyutlara ulaştığını ise çarpıcı bir örnek ile açıkladı. Ferdinand'a göre Moyes'un maçlardan bir gece önce patates kızartması yenilmesini yasaklaması bile oyuncular üzerinde büyük gerilim yarattı.

“HİÇBİRİMİZİ ÜZÜLMEDİK”
Moyes'un görevine son verilmesine hiçbir oyuncunun üzülmediğini belirten Ferdinand, geçici olarak göreve gelen Giggs'ten ilk taleplerinin patates kızartmalarını geri almak olduğunu da dile getirdi.

Sayfa Yükleniyor...