İsmail Kartal'ın gözü Sow ve Emenike'de

Fenerbahçe'de Gaziantepspor maçı öncesinde Sow ve Emenike'nin performansı teknik heyeti düşündürüyor. İsmail Kartal iki oyuncuyla da özel olarak ilgileniyor.

NTV Spor 16.09.2014 - 12:56
İsmail Kartal'ın gözü Sow ve Emenike'de

Fenerbahçe'de Musa Sow ve Emmanuel Emenike'nin performanslarının beklenenin altında kalması teknik heyeti düşündürüyor.

Teknik direktör İsmail Kartal, Gaziantepspor maçı öncesi iki futbolcularıyla özel olarak ilgileniyor. Milli maçlar arasında takımla çalışamayan ikiliden özellikle Sow'un fazla kiloları ve düşük performansı dikkatlerden kaçmadı.

Kartal, Karabükspor maçında Emenike'nin yerine oyuna Diego'yu almış, Trabzonspor maçındaysa Sow'u çıkarıp bu bölgede Alper'i denemişti. Buna rağmen İsmail Kartal'ın iki forvetinden vazgeçmeyerek oyuncularını kısa zamanda hazır hale getirmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz sezonun istatistiklerine baktığımızda iki forvetin de sezona kötü başladığı ancak performanslarını giderek artırdığı görülüyor.

Sow, 2013-2014 sezonunun ilk dört maçında 1 gol, ikinci dört maçlık süreçte iki, sonraki dört maçlık periyotta ise üç gol atmıştı.

Senegalli forvet sezonu 15 golle tamamlamıştı. Geçen sezon ilk golünü ligin 7'inci haftasında atan Emmanuel Emenike ise sezon boyunca 12 kez rakip fileleri havalandırmıştı.

Sayfa Yükleniyor...