"Zafer gibi bir beraberlik!"

Galatasaraylı Sneijder "Maçı beraberlikten ziyade bir galibiyet olarak değerlendirebiliriz. Zafer niteliğinde bir beraberlik aldığımızı düşünüyorum" dedi.

NTV Spor 17.09.2014 - 00:17
"Zafer gibi bir beraberlik!"

Galatasaraylı Wesley Sneijder, Anderlecht maçının ardından yaptığı açıklamada "Zafer niteleğinde bir beraberlik aldığımızı düşünüyorum" dedi.

Zor bir maçı geride bıraktıklarını belirten Hollandalı futbolcu "Çok zor bir maçtı. İlk yarıda son paslarda şanslı olsaydık 2 veya 3 gol bulabilirdik. İkinci yarıda rakibimizin şansıyla attığı bir gol var. Bu maçta sevinilmesi gereken nokta, burada gösterdiğimiz takım ruhu. Son dakikaya kadar yaptığımız mücadele bu maçtan çıkaracağımız en güzel dersti. Bence çok önemli bir geceydi bizim için. Beraberlikten ziyade bir galibiyet olarak değerlendirebiliriz. İlk maçımızdı. Çok önemli bir puan olduğunu ve zafer niteliğinde bir beraberlik aldığımızı düşünüyorum. İyi çalışıyoruz ve buna devam edeceğiz. Tabii ki hepimizin isteği gruptan çıkmak" diye konuştu.

"TARAFTAR BİZİ ISLIKLAMASIN"
Taraftarlara da çağrıda bulunan Sneijder "Taraftarlarımıza vermek istediğim bir mesaj var. Çok teşekkür ediyorum bugün bizim yanımızda oldular ve desteklediler. Onların sayesinde maçı çevirebildik. Bizi desteklemeye devam etsinler. Islıklar bizi negatif yönde etkileyebiliyor. İşimizin kolay olmadığını bilsinler. Yeni bir hoca ve yeni bir sistem var. Ama emin olsunlar ki yüzde yüz çalışan bir Galatasaray var. O yüzden onlardan tek ricam bizi desteklesinler ve herhangi bir tepki olmasın" dedi.

Sayfa Yükleniyor...