Cilic'e büyük onur!

Sezonun son Grand Slam'i Amerika Açık'ta zafere ulaşan Marin Cilic, ülkesinde çoskuyla karşılandı. Önce kilisede düzenlenen törende yer alan Hırvat tenisçi, sonrasında kendisi için verilen konsere katıldı.

NTV Spor 17.09.2014 - 12:37
Cilic'e büyük onur!

Amerika Açık şampiyonu Marin Cilic ülkesine döndü. Tomas Berdych ve Roger Federer gibi isimleri geçerek kariyerinde ilk kez Grand Slam finaline yükselen Cilic, son olarak Kei Nishikori'yi de mağlup ederek 2001'den bu yana Grand Slam kazanan ilk Hırvat tenisçi olmuştu. Durum böyle olunca Cilic'i karşılamaya binlerce hayranı gitti.

25 yaşındaki tenisçi için önce kilisede özel bir tören düzenlendi. Burada bir konuşma yapan Cilic, "Hayatımın en mutlu anlarını yaşıyorum. En büyük hayalim gerçek oldu" sözleriyle kendisini karşılamaya gelenlere teşekkür etti. Törenin sonunda Cilic'e başarısının sembolu olarak bir resim hediye edildi.

Kilisedeki törenin ardından kalabalık Cilic için düzenlenen konserde yeniden bir araya geldi. Hırvat tenisçinin de katılımıyla eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

 

Sayfa Yükleniyor...