"Yeni bir sayfa açacağız"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da teknik direktörü Erhan Altın, bu hafta Boluspor ile yapacakları maçı kazanarak yeni bir sayfa açacaklarını söyledi.

NTV Spor 18.09.2014 - 20:33
"Yeni bir sayfa açacağız"

Altın, ilk 2 haftada, 5 puan kaybettiklerini ancak geriye dönüp bakmadıklarını söyledi.

Boluspor'un lige iyi başladığını belirten Altın, "Boluspor iyi takım ama biz de iyi takımız. Bizim mantalitemiz her zaman üç puan. Tabii bu da söylemle olmuyor. Sahaya çıkıp bunu gerçekleştirmek gerekiyor. Ben oyuncularıma çok güveniyorum. Futbolda her türlü netice var. Bazen isterseniz olmaz, bazen istemezseniz olur, bazen harika oynarsınız ama galip gelemezsiniz. Bazen de rezil futbol oynarsınız ama son dakika üç puan alırsınız. Yani futbol üç neticeli bir oyun" diye konuştu.

Adiloviç, Mustafa, Recep, Canberk ve Talha'nın sakatlıklarının sürdüğünü bildiren Altın, "Halen bu futbolcularımız hazır değil. Sadece Recep ve Talha biraz hazır ama 90 dakikayı çıkartamaz. Ancak oyuncularımla tekrar görüşeceğim, eğer oynayabileceklerine inanıyorlarsa biz de onlara şans tanıyacağız. İnşallah bu hafta Boluspor maçını kazanıp yeni bir sayfa açacağız ve bir seri yakalayacağız. Samsunspor'un bu yarışın içinde olduğunu herkese hatırlatmamız lazım" dedi.

HAZIRLIKLAR
Bu arada Samsunspor, Boluspor ile sahasında oynayacağı maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Altın yönetiminde çalışan futbolcular, iki demir halkasından oluşan ayak tenisi maçı oynadı. Ardından kısa pas çalışması yapan kırmızı beyazlılar, çift kale maç ile idmanı tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...