Partizan'a ceza kapıda!

Partizan, taraftarı Tottenham maçında Yahudi karşıtı bir pankart açınca, ceza alma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. UEFA Disiplin Kurulu konuyla ilgili soruşturma başlattı. Sırp ekibinin, Beşiktaş ile oynayacağı bir sonraki iç saha maçı öncesi, sert bir ceza alabileceği belirtiliyor.

NTV Spor 19.09.2014 - 11:15
Partizan'a ceza kapıda!

UEFA Avrupa Ligi'nde Partizan ile Tottenham, Belgrad'da golsüz berabere kalırken, karşılaşmaya, Sırp izleyicilerin tribünde açtığı Yahudi karşıtı pankart damga vurdu. 

Tottenhamlı yetkililer, UEFA gözlemcisini ilk yarının sona ermesinden hemen önce pankart konusunda uyardı ve delil için fotoğraflarını çekti. Tottenham daha sonra UEFA'ya başvurdu.
      
UEFA delegelerinin de maç esnasında söz konusu pankartın fotoğrafını çektiği ve olayı inceleyeceği belirtildi.
     
İngiliz basınına konuşan Tottenham Teknik Direktörü Mauricio Pochettino, "Her ne kadar kulübümüzde fotoğrafları olsa da pankartı görmedim. Doğruysa bu kabul edilemez bir durum. Utanç verici ve oldukça saygısızca" değerlendirmesinde bulundu.
     
Partizan, 2007 UEFA Kupası ilk tur play-off karşılaşmasında Bosna Hersek temsilcisi Zrinjski Mostar ile oynamış ve taraftarının neden olduğu olaylar nedeniyle turnuvadan ihraç edilmişti.

BEŞİKTAŞ MAÇI SEYİRCİSİZ OYNANABİLİR
Partizan bir sonraki iç saha maçını ise 23 Ekim'de Beşiktaş ile oynayacak. UEFA'nın, karşılaşmanın seyircisiz oynanması ya da Sırp ekibine kısmi tribün kapama cezası verme olasılığı bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...