Aynı kadro sahada!

Fenerbahçe, Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör İsmail Kartal, Trabzonspor karşılaşmasındaki kadroyu bozmayacak.

NTV Spor 19.09.2014 - 15:45
Aynı kadro sahada!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba sezonunun 3. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Gaziantepspor'u konuk edecek. Bu maçta Fenerbahçe'nin, geçtiğimiz hafta Trabzonspor karşılaşmasına başlayan 11 ile sahada yer alması bekleniyor.

Sakatlıkları bulunan Egemen, Meireles ve cezalı Volkan Demirel bu maçta forma giyemeyecek. Volkan bu maçla birlikte cezasını tamamlayacak ve gelecek hafta oynanacak Akhisar Belediyespor mücadelesinde takıma dönecek.

Caner ve Mehmet Topal'ın sakatlıklarına rağmen antrenmanları takımla birlikte tamamlayabilmeleri teknik ekibi rahatlattı. Caner Erkin geçtiğiz hafta olduğu gibi bu maçta da ayağındaki bandaj desteğiyle sahadaki yerini alacak.

Ligde 4 puana sahip iki takımı karşı karşıya getirecek maçta Passolig uygulanmayacak. Fenerbahçe Kombine Kartı olmayanlar maça giremeyecek.

Öte yandan A Milli Takım'ın kaleci antrenörü Alper Boğuşlu, Fatih Terim tarafından bu maçı izlemesi için görevlendirildi. Boğuşlu pazar akşamı Şükrü Saracoğlu'nda olacak.


 

Sayfa Yükleniyor...