"Ronaldo'dan geriye anılar kaldı"

Chelsea'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, Real Madrid'de forma giyen eski öğrencisi Cristiano Ronaldo ile artık görüşmediklerini ve aralarında herhangi kişisel bir bağ kalmadığını açıkladı.

NTV Spor 19.09.2014 - 16:24
"Ronaldo'dan geriye anılar kaldı"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, Real Madrid'de forma giyen eski öğrencisi Cristiano Ronaldo ile artık görüşmediklerini ve aralarında herhangi kişisel bir bağ kalmadığını söyledi.

Portekiz basınına açıklamalarda bulunan Mourinho, vatandaşı Ronaldo ile aralarında profesyonel bir ilişki olduğunu belirterek, "Kendisi Real Madrid için oynuyor ben ise Chelsea'nin menajeriyim. Bir yerlerde bizi birlikte göremezsiniz. Aramızda bir iletişim yok. Geriye sadece anılar kaldı. Ronaldo'yu bana İspanya'da lig, kupa ve Süper Kupa zaferleri yaşatan bir gol makinesi olarak hatırlayacağım. Muhtemelen ben de ona yardımcı olmuşumdur, karşılıklıydı. Sonuçta, birlikte 100 puana ulaşarak tarihin en iyi takımı Barcelona'yı geçtik ve şampiyon olduk" ifadelerini kullandı.
     
Ronaldo'ya kariyerinin kalan bölümünde başarı dileyen 51 yaşındaki teknik adam, "Kulüp takımlarıyla yakaladığı başarıları sürdürmesini ve bunları Portekiz Milli Takımı'nda da yaşamasını diliyorum. Bir kulüpten ayrıldığımda eski oyuncularıma karşı aidiyet duygusu hissettiğim için onların başarılarıyla mutlu oluyorum" değerlendirmesinde bulundu.
     
Real Madrid'de 2010-2013 yıllarında birlikte çalışan Mourinho ve Ronaldo ikilisi, birer La Liga, Kral Kupası ve İspanya Süper Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.
     

Sayfa Yükleniyor...