Amrabat ayrılığı anlattı!

İki sezondur Malaga'da kiralık olarak forma giyen Nordin Amrabat, Galatasaray'dan ayrılma sebeplerini anlattı. Faslı oyuncu, yabancı kuralı sebebiyle sarı-kırmızılı ekipte oynama şansının az olduğunu söyledi.

NTV Spor 19.09.2014 - 17:31
Amrabat ayrılığı anlattı!

La Liga ekiplerinden Malaga'da kiralık olarak forma giyen Galatasaraylı Nordin Amrabat İspanyol AS Gazetesi'ne konuştu. Malaga'da mutlu olduğunu ifade eden Faslı oyuncu, buna rağmen sezon başında Galatasaray'da kalmak istediğini söyledi. "Galatasaray benim ilk tercihimdi ama yabancı kuralı sebebiyle fazla forma şansı bulamıyordum" diyen Amrabat, Katar, Suudi Arabistan, Yunanistan ve Premier Lig takımlarından teklif aldığını söyledi.

Geçen sezonu da Malaga'da kiralık olarak geçiren 27 yaşındaki oyuncu "Galatasaray'da Muslera, Telles, Sneijder, Chedjou ve Melo sakatlık olmadığı sürece ilk 11'de yer alıyor. Kural gereği başka bir yabancının oyuna girmesi için bu isimlerden birini çıkması gerekiyor. Bu da süre almamı zorlaştırıyordu" dedi.

Amrabat, Malaga'daki geleceğiyle ilgili de konuştu. Malaga'da mutlu olduğunu söyleyen Faslı futbolcu, İspanyol kulübünde kalmak için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Sayfa Yükleniyor...