Florya'da Selçuk-Melo zirvesi!

Galatasaray'da Felipe Melo ile Selçuk İnan arasında sorun yok. Brezilyalı yıldız, cezalı olmasına rağmen Balıkesir'e giden kafileyi uğurladı ve özellikle kaptan Selçuk İnan'a sarılarak başarı diledi.

NTV Spor 20.09.2014 - 13:27
Florya'da Selçuk-Melo zirvesi!

Galatasaray'da Felipe Melo ve Selçuk İnan arasında soğukluk olduğu iddiaları bir süredir gündemi meşgul ediyor.

Sarı-kırmızılılarda son dönemde takım içinde yerli-yabancı ayrımcılığı söylemlerinin arttığı dönemde bir de Selçuk İnan'ın menajeri Batur Altıparmak'ın Melo'yu hedef alan sözleri kriz havasının doğmasına sebep olmuştu.

Bu dedikoduların üzerine Balıkesir seyahati öncesinde Florya Metin Oktay Tesislerin de sürpriz bir gelişme yaşandı. Cezalı olması sebebiyle Balıkesir kafilesinde yer almayan Melo, takımın hareket saatinden bir kaç dakika önce Selçuk'un yanına gelerek menajeri Batur Altıparmak'ın sözlerini sordu.

"MENAJERİMİN GÖRÜŞÜ BENİ BAĞLAMAZ"
Selçuk'un takım arkadasının yüreğine su serpen bir açıklama yaparak, "Açıklamalar menajerimin şahsi görüşüdür. Beni kesinlikle bağlamıyor. Senin arkadaşlarına verdigin değeri takım kaptanı olarak hep taktir ettim" dedigi ifade edildi.

Melo'nun ise Eskişehir maçı sonrasında taraftarlara üçlü çektirmesi ile ilgili olarak, "Kendim üsteleyerek ve bilinçli olarak tezahürata ortak olmadım. Tam içeri girecekken taraftarlar ismimi söyledi. Benden tezahürata ortak olmamı istediler ben de yanlarına giderek onlara eşlik ettim" dediği belirtildi.

"BİZ KENETLENDİKÇE BÜYÜYEN BİR AİLEYİZ"
Selçuk'un ise bu konuşma sonrasında, "Biliyorum zaten hiçbir kötü niyet görmedim" yanıtını verdiği Selçuk'un konuşmanın sonunda Melo'nun kendisine sarılmasıyla son noktayı taraftarlarında kullandığı şu cümlelerle koyduğu belirtildi: "Biz kenetlendikçe daha da büyüyen bir aileyiz. Bu tip konuları yüz yüze konuşalım. Sağdan soldan gelen hiçbir sözü de umursamayalım."

Florya'da yaşanan bu olumlu diyalog sonrası Melo otobüsün kapısına kadar gelerek Selçuk başta olmak üzere bütün arkadaşlarına sarılarak yolcu etti ve başarılar diledi.

 

 

 

Sayfa Yükleniyor...