Önüne geleni 'Barça'lıyor!

Real Madrid'in kazanıp Atletico'nun puan kaybettiği haftada Barcelona, Levante karşısına 4. galibiyetini almak için çıktı. İstediğini de farklı skorla alan Barça, rakibini adeta ezerek 3 puanı 5 golle hanesine yazdırdı.

NTV Spor 21.09.2014 - 23:47
Önüne geleni 'Barça'lıyor!

Katalan ekibine galibiyeti getiren golleri Neymar, Rakitic, Ramirez, Pedro ve Messi kaydetti.

Bu sonuçla lider Barcelona puanını 12'ye çıkarırken Levante ise 1 puanla son sırada kaldı. 

Barcelona'da Neymar 51. dakikada sakatlanarak yerini Ramirez'e bıraktı.

La Liga'ya müthiş bir başlangıç yapan Luis Enrique'nin öğrencileri, ligin 4. haftasında da kalesinde gol görmedi.

NTV Spor Smart HD'den canlı yayınlanan maçın ilk 20 dakikası oyunu dengede tutan Barcelona, ilerleyen zaman diliminde yavaş yavaş tempoyu arttırmaya başladı.

Katalan ekibi temposunu arttırdıktan kısa bir süre sonra Brezilyalı yıldızı Neymar'ın attığı golle öne geçti. Messi penaltıdan yararlamadığı maçta Barcelona, Rakitic'in güzel golüyle soyunma odasına 2-0 önde gitti.

Ev sahibi Levante'de Loukas Vyntra 41. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Barcelona ikinci yarıya şanssızlıkla başladı. Katalan ekibinde Neymar sakatlandı ve yerini Ramirez'e bıraktı. 51'de oyuna giren Ramirez 57'de farkı 3'e çıkaran golü attı: 3-0

Vitesi daha da arttıran Barça'da bu kez sahne alan isim Pedro oldu. Jordi Alba'nın asistinde topu ağlara gönderen İspanyol oyuncu skoru 4-0'a taşıdı. Adeta gole doymayan Barça, ilginç bir pozisyon sonrası 5. golüne ulaştı. Kaleci Jesus Fernandez'in topu elinden kaçırması sonra bir anda topla buluşan Messi klas bir vuruşla ağları havalandırdı: 5-0

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Barcelona, Levante deplasmanından 3 puanı 5 golle çıkardı.


 

Sayfa Yükleniyor...