Maviler'i yıkan adam Lampard!

Manchester City - Chelsea karşılaşmasına Frank Lampard damgasını vurdu. Sonradan oyuna giren Manchester City'nin tecrübeli oyuncusu, eski takımını yıkan golü kaydetti.

NTV Spor 22.09.2014 - 11:58
Maviler'i yıkan adam Lampard!

Chelsea'nin 13 sezon formasını giyen Londra kulübünde yıllarca kaptanlık pazubandını takan ve mavi-beyazlı ekibin en çok gol atan ismi olan Frank Lampard, eski takımına karşı oynadığı ilk maçın yıldızı oldu.

Kariyerini Manchester City'de sürdüren 36 yaşındaki futbolcu, Chelsea maçında sadece 13 dakika sahada kalmasına karşın kaydettiği golle takımına bir puan kazandırırken, yıllarca unutulmayacak bir futbol hikayesinin de kahramanı oldu. Attığı golün ardından sevinç gösterisinde bulunmayan Lampard, maç sonu ilginç ifadeler kullandı.
 
Lampard, "Benim açımdan çok duygusal bir gündü. Ancak oyuna girdikten sonra işimi yapmıyor olsaydım bu hiç profesyonelce bir davranış olmazdı" diye konuştu.

PELLEGRINI'DEN CHELSEA'YE GÖNDERME
Manchester City Menajeri Manuel Pellegrini de tecrübeli oyuncusunun profesyonelliğine vurgu yaptı. Chelsea'nin maç boyunca kendi yara alanında savunma yapmasını eleştiren Şilili teknik adam, "90 dakika kalesini savunmaya çalışan küçük bir takıma karşı oynadık" ifadeleriyle rakiplerine göndermede bulundu.

JOSE MOURINHO NE DEDİ?
Pellegrini'nin açıklamalarına cevap vermekten kaçınan Jose Mourinho ise Lampard ile Chelsea arasındaki ilişkiyi "Bu aşk hikayesi sona erdi" ifadeleriyle değerlendirdi. Portekizli menajer, "Lampard, Chelsea'nin rakibine gitme kararı aldığında aşk hikayesi bitmişti. Bir Manchester City oyuncusu olarak işini gayet profesyonel bir şekilde yaptı" diye konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...