Galatasaray'da seçim kulisi!

Galatasaray'da 25 Ekim'de yapılacak başkanlık seçimi öncesi kulislerde hareketlilik başladı. Sarı kırmızılı kulüpte Ünal Aysal'ın aday olup olmayacağı sorusu cevabını bekliyor. Galatasaray'da seçime 1 ay var ama sarı-kırmızılı camiada Başkan Ünal Aysal'ın karşısına herhangi bir isim çıkmadı.

NTV Spor 22.09.2014 - 12:22
Galatasaray'da seçim kulisi!

Olağanüstü Divan Kurulu'nda gayrimenkul A.Ş. ve Basketbol A.Ş.'nin kurulması konusunda beklediği desteği bulamayan Ünal Aysal, Yönetim Kurulu ile görüştükten sonra seçim kararı almıştı.  Başkan Aysal, bu kararın ardından yaptığı ilk açıklamada, ailesiyle görüştükten sonra aday olup olmayacağına karar vereceğini söyledi.

Sarı kırmızılı camiada Aysal'ın aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak karşısında önemli isimlerin buluştuğu bir liste oluşturulursa, Ünal Aysal seçime girmek istemeyebilir.

Galatasaray'da 3 yılda önemli başarılar yakalayan Ünal Aysal, henüz projelerini tamamlamadığı fikrinde. Yakın çevresi ile görüş alışverişinde bulunan Galatasaray Başkanı güçlü bir yönetim kurulu ile camianın güvenini yeniden kazanmak istediğini söylüyor.

Galatasaray camiası içindeyse kulübün özellikle mali açıdan zor durumda olduğunu düşünen gruplar, seçim öncesi toplantılarına devam ediyor. Ancak henüz bir başkan adayı belirlenmediği için bugünlerde Aysal'ın karşısında ciddi bir oluşum da bulunmuyor.

 

Sayfa Yükleniyor...