Kartal'dan Emenike'ye destek

Fenerbahçe Teknik Direktör İsmail Kartal'dan Emenike'ye destek. Sarı-lacivertli taraftardan daha sabırlı olmalarını isteyen Kartal, Nijeryalı oyuncunun ilerleyen haftalarda formunu arttıracağını savundu.

NTV Spor 22.09.2014 - 20:03
Kartal'dan Emenike'ye destek

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Emenike'ye desteğini sürdürüyor. Kartal, sarı-lacivertli taraftardan sabırlı olmalarını istedi.

Emenike'ye yapılan eleştirileri haksız bulan Kartal, Emenike'ye ve herhangi bir oyuncuya karşı daha sabırlı olunması gerektiğini söyledi.

Nijeryalı forvet'in geçtiğimiz sezonun başında ilk golünü 7. haftada attığını ve ardından formunu arttırdığını hatırlatan İsmail Kartal, taraftardan takıma ve oyunculara destek olmalarını istedi.

Emenike'nin taraftarla olan diyaloğunun ardından Gaziantepspor maçında yıldız oyuncuyu oyundan alan İsmail Kartal, maç sonunda bunu oyuncuyu korumak için çıkardığını belirtmişti.

Emenike'yi psikolojik olarak hazır hale getirerek Akhisar Belediyespor maçında kullanmak isteyen Kartal, oyuncusunun güvenini tazeleyip, eski formuna kavuşmasını amaçlıyor.

Sayfa Yükleniyor...