Kartal kayıp istemiyor!

Fenerbahçe Süper Lig’in 4. haftasında oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, derbi maçları öncesi puan kaybı yaşanmaması için oyuncularını uyardı.

NTV Spor 23.09.2014 - 10:18
Kartal kayıp istemiyor!

Gaziantepspor'u yenerek ligde ilk üç haftayı yenilgisiz geçen ve 7 puan toplayan Fenerbahçe'de dikkatler pazar günkü Akhisar Belediyespor maçına yöneldi. Ligde 6. haftada Galatasaray ve 8. haftada Beşiktaş deplasmanlarına gidecek Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, bu zorlu periyoda kayıpsız girmek istiyor.

Kartal ligin başında oyuncularına ilk 8 haftayı en iyi şekilde geçme hedefi koymuştu. Fenerbahçe, bu hafta sonu Akhisar Belediyespor ile deplasmanda oynadıktan sonra evinde Torku Konyaspor'u konuk edecek. Deplasmandaki Galatasaray ve Beşiktaş derbilerinin arasındaki 7. haftada ise sarı-lacivertliler, Gençlerbirliği'ni ağırlayacak.

Öte yandan Fenerbahçe, ligde 3. haftaya averajla lider kapatan Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçının hazırlıklarına bugün yapacağı tek antrenmanla devam edecek.

 

Sayfa Yükleniyor...