Hamburg kısa kesmiş!

Hamburg’un eski sportif direktörü Beiersdorfer, “2008’de Jürgen Klopp ile anlaşmak üzereydik ama olmadı” dedi. Welt Gazetesi, “Klopp, Mainz’da idmanlara tıraş olmadan sakallı çıktığı ve yırtık kotla tesislere geldiği için Hamburg’a gidememişti” diye yazdı

NTV Spor 23.09.2014 - 12:12
Hamburg kısa kesmiş!

Bundesliga'da işler Hamburg için iyi gitmiyor. Geçen sezon ligi 16'ncı bitirebilen ve baraj maçlarıyla kümede kalan Hamburg, bu sezon da 4 haftada galibiyet alamadı ve 2 puanla 17'nci sırada kaldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Dietmar Beiersdorfer, kulüpte 2002-2009 döneminde sportif direktör olarak çalışmıştı. 51 yaşındaki futbol adamı, bugün Borussia Dortmund ile hem sportif anlamda hem de kadro yapılanmasında büyük başarılara imza atan Jürgen Klopp ile 2008'de anlaşmak üzere olduklarını söyledi.  Beiersdorfer, “Klopp ile anlaşmaya çok yakındık. O dönemde bir-iki uykusuz gece geçirdiğimi hatırlıyorum” dedi.

"İDMANLARA GEÇ GELİYORDU"
Die Welt Gazetesi, Beiersdorfer'in bu sözlerine yer verdiği haberde “Huub Stevens'ın yerine teknik adam arayan Hamburg için favori aday Klopp'tu. Ama son anda olmadı. Çünkü Klopp'un görev yaptığı Mainz'dan gelen raporlarda teknik adamın bazı idmanlara geç kaldığı, genellikle tıraş olmadan sakallı bir şekilde ve yırtık kotlarla tesislere geldiği yazıyordu. Klopp 2008'de Dortmund'a geldi. Hamburg ise Martin Jol ile anlaştı. Şu anda o günlerden bu yana dokuzuncu teknik direktörleri olan Zinnbauer ile çalışıyorlar” ifadesini kullandı.

 

 

Sayfa Yükleniyor...