Sorun psiGOLojik

Fenerbahçeli Emenike'nin Gaziantepspor maçında yaşadığı gerginlik, Nijeryalı golcünün performansını gündeme getirdi. Yıldız oyuncu uzun süredir gol atma sıkıntısı yaşıyor.

NTV Spor 23.09.2014 - 15:32
Sorun psiGOLojik

Emmanuel Emenike, son haftalardaki performansıyla taraftarın tepkisini çekti. Ancak yıldız oyuncu maç sonrası açıklamasında gol atamadığı için gergin olduğunu söyledi.

Emenike geçtiğimiz sezonu 12 golle tamamlamıştı. Nijeryalı forvet, ligin son 6 haftasında gol orucuna girmişti. Yazın oynanan Dünya Kupası'na üstündeki şanssızlığı atabilmek için giden Emenike, burada da istediğini bulamadı. Nijerya'nın oynadığı 4 maçta da forma giyerek sadece 1 asist yapabilen Emenike, büyük beklentilerle gittiği turnuvaya gol atamadan veda etti.

Emenike'nin kötü performansı yeni sezonda Fenerbahçe formasına da yansıdı. Yıldız oyuncu; 5 hazırlık, 1 Süper Kupa ve 3 lig maçında sadece 1 gol atabildi. Emenike bu 9 maçtaki tek golünü ligin ilk haftasında Karabükspor karşısında kaydetmişti. İsmail Kartal ve ekibi yıldız oyuncunun yeniden gol atma alışkanlığını kazanması için oyuncuyla özel olarak ilgileniyor.

Emenike, Gaziantepspor maçında önce takım arkadaşı Emre, sonrasındaysa taraftarla bir gerginlik yaşamıştı. Nijeryalı oyuncu maç sonu açıklamasında gerginliğinin sebebini gol atamaması olarak açıklamış ve taraftardan özür dilemişti.

 

Sayfa Yükleniyor...