Boluspor - Çorum FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol 1. Lig)

Trendyol 1. Lig’in son haftasında Boluspor ve Çorum FK karşı karşıya geliyor. Play-off’ta mücadele etmeyi garantileyen Çorum FK, Boluspor deplasmanından 3 puanla dönmeyi amaçlıyor. Boluspor ise Çorum FK karşısında kazanarak play-off’ta yer almayı hedefliyor. Ligde son haftaya ellişer puanla giren Teksüt Bandırmaspor, Gençlerbirliği veya Boluspor'dan biri play-off'a kalacak. Peki Boluspor - Çorum FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber Merkezi - NTV Spor 10.05.2024 - 12:05
Boluspor - Çorum FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol 1. Lig)

Boluspor - Çorum FK mücadelesinin detayları belli oldu. Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Mert Güzenge yönetirken yardımcılıklarını ise Ogün Kamacı ve Emir Eray Eyisoy üstlenecek. Ev sahibi Boluspor geride kalan 33. haftada topladığı 50 puanla 8. sırada yer alıyor. Çorum FK ise 56 puanla play-off’ta yer almayı garantiledi. Çorum FK ise sezonu üçüncü tamamlayarak doğrudan play-off finallerine kalmayı hedefliyor. Karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati araştırılıyor. Peki Boluspor - Çorum FK maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal…

BOLUSPOR - ÇORUM FK MAÇI NE ZAMAN?

Trendyol 1. Lig’de play-off’a kalmak isteyen Boluspor, finale doğrudan kalmak isteyen Çorum FK’yı ağırlıyor.

Boluspor - Çorumspor mücadelesi 11 Mayıs cumartesi günü saat 16:00’da başlayacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından dönüşümlü olarak canlı yayınlanacak.

BOLUSPOR’DA HEDEF PLAY-OFF

Ligde son haftaya ellişer puanla giren Teksüt Bandırmaspor, Gençlerbirliği veya Boluspor'dan biri play-off'a kalacak. Teksüt Bandırmaspor'un Adanaspor'a, Gençlerbirliği'nin Tuzlaspor'a konuk olacağı son haftada Boluspor da Ahlatcı Çorum FK'yi ağırlayacak.

Bu 3 takımın sezon sonunda olası puan eşitliğinde Teksüt Bandırmaspor adını play-off'a yazdıracak. Olası iki takımın puan eşitliklerinde ise Teksüt Bandırmaspor, Gençlerbirliği'nin önünde, Boluspor'un gerisinde yer alacak.

Gençlerbirliği ile Boluspor'un puan eşitliği halinde de Gençlerbirliği, Boluspor'u geride bırakacak.

ÇORUM FK PLAY-OFF FİNALİ PEŞİNDE

Eyüpspor ve Göztepe'nin doğrudan Süper Lig vizesi aldığı ligde play-off oynamayı garantileyen 57 puanlı 3. sıradaki Sakaryaspor, 56'şar puana sahip Bordum FK ile Ahlatcı Çorum FK ve 55 puanlı Kocaelispor'dan biri ligi üçüncü bitirecek. Sıralamada 3. sırada yer alacak ekip, doğrudan adını play-off finaline yazdıracak.

Sayfa Yükleniyor...