Mersin'de genel kurul kararı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı, olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını söyledi.

NTV Spor 24.09.2014 - 11:02
Mersin'de genel kurul kararı
Ali Kahramanlı, yaptığı açıklamada, yönetim kuruluyla gerçekleştirdikleri toplantıda olağanüstü genel kurulu kararı aldıklarını, buna ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Takıma her konuda destek verecek geniş tabanlı yönetim oluşturmaya çalışacaklarını vurgulayan Kahramanlı, "Bugüne kadar hizmet eden yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Zaman zaman bir takım değişiklikler olabilir. Mersin İdman Yurdu'nu yeniden Süper Lig'e çıkması nedeniyle daha güçlü, takımı ileriye taşıyacak, sahada olacak ve koşturacak bir yönetim oluşturmaya çalışıyoruz" dedi.

Mersin İdman Yurdu'nu her konuda güçlü kılacak bir yönetime ihtiyaç duyulduğuna dikkati çeken Kahramanlı, şöyle konuştu:

"Böyle bir yönetim olduğu takdirde daha güzel şeyler yapacağız. Her zaman açık ve net konuşan bir insanım. Bu işi benden daha iyi yapabilecek arkadaşımız varsa bunu da değerlendiririz. Benim olup, olmamam hiç problem değil.  Bu işi tek başına yapmamız mümkün değil. Belediye Başkanımız Burhanettin bey, sporu seviyor ve destek veriyor. Başkanımızın desteğini istiyoruz. Ben adayım ancak bu işin bu saatten sonra tek başına olması mümkün değil. Buraya gelecek insanların maddi, manevi ve zamanını verecek bir yönetim olması gerekiyor. Bizim de işlerimiz var ama işlerimizi bir tarafa bıraktık. Buraya gelecek arkadaşlarımızın aynı şeyi düşünmesi lazım. Birlik beraberlik olduğu sürece bu işi en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum."

Kahramanlı, ekim ayında genel kurulu gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Kahramanlı, Adana'da oynanan Mersin İdmanyurdu-Çaykur Rizespor maçında "çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları" nedeniyle takımının Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmesini değerlendirerek, taraftarın kendini yenilemek zorunda olduğunu kaydetti.

Taraftarı daha duyarlı olmaya davet eden Kahramanlı, "Maç öncesi Adana Valisi, belediye başkanı, emniyet müdürü ve diğer kulüp başkanlarını ziyaret ettik. Bundan sonra birlik beraberlik içinde bu şiddeti kaldıralım dedik. Bunları söyledik ama maalesef Adana taraftarının, kendilerinin maçı olmadığı halde böyle bir şiddeti uygulaması bizi üzdü. Biz kavganın içinde değiliz. Kavgayla işimiz yok ve buna izin vermeyeceğiz" diye konuştu.
     

Sayfa Yükleniyor...